Blog

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

by آشپزی زعفران, سور زعفران in آگوست 24, 2018

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

سایت سور زعفران با همکاری 800 کشاورز خراسانی توانسته بهترین و مرغوب ترین زعفران ها را برای شما عزیزان عرضه نمایید برای خرید زعفران اصل و مرغوب بر روی خرید زعفران کلیک نمایید. برای شناخت زعفران اصل از زعفران تقلبی میتوانید به مطلبی که در این باره منتشر شده است سر بزنید همچنین میتوانید از دیگر غذاهایی که با گوشت طبخ شده اند را ببینید

کوبیده مرغ زعفرانی

طرز تهیه فیله مرغ زعفرانی در کمترین زمان

طرز تهیه کباب گوشت گوساله زعفرانی با سبزیجات

مواد لازم برای تهیه کباب گوشت گوساله زعفرانی با سبزیجات

روغن زیتون 3/1 پیمانه

سس سویا 3/1 پیمانه

سرکه 3 قاشق سوپ خوری

عسل 4/1 پیمانه

سیر ریز خرد شده 2 حبه

زنجبیل تازه یک قاشق سوپ خوری

زعفران 2/1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم

راسته گوساله 700 گرم

فلفل دلمه ای بزرگ 1 عدد

پیاز قرمز متوسط 2 عدد

قارچ 300 گرم

سیخ چوبی 20 عدد

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

 

طرز تهیه کباب گوشت گوساله زعفرانی با سبزیجات

گوشت راسته گوساله را به قطعات درشت مربعی خرد می کنیم. روغن زیتون، سس سویا، سرکه، زعفران، عسل، سیر و زنجفیل تازه را در کاسه ای مخلوط نموده و گوشت راسته گوساله را به آن ها اضافه می کنیم. مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت

روی آن را پوشانده و حداقل برای 30 دقیقه و ترجیحاً برای چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید قبل از کباب کردن گوشت ، سیخ ها را حداقل برای 30 دقیقه در آب فرو کنید. این کار از سوختن کبا ب ها روی کباب پز جلوگیری می کند. مراقب هستیم که موقع فرو کردن سبزیجات و گوشت در سیخ دوبل (دوطرفه)، دست خود را سوراخ نکنیم. روشی ایمن برای انجام این کار به این صورت است که تکه ای را که می خواهیم به سیخ بکشیم، روی تخته گوشت قرار داده و سپس سیخ ها را درون آن فرو کنیم. استفاده از سیخ دوبل به چرخاندن کباب ها روی کباب پز کمک می کند. اگر کمی فضا بین تکه های گوشت و سبزیجات باقی بگذاریم، بهتر کباب می شوند. سبزیجات را مثل قطعات گوشت درشت خرد می کنیم. بعد از سیخ کردن، با قلم مو باقیمانده موادی را که گوشت را در آن خوابانده ایم، روی کباب ها می مالیم. کباب پز خود را روی حرارت زیاد و مستقیم تنظیم می نماییم. بسته به اینکه کباب پزمان چقدر داغ شده و می خواهیم گوشت چقدر بپزد، برای 8 تا 10 دقیقه آن ها را کباب می کنیم. گهگاهی نیز آن ها را می چرخانیم. قبل از سرو اجازه می دهیم کباب ها 5 دقیقه استراحت کنند.

نکات تکمیلی در مورد کباب گوشت گوساله زعفرانی

سیخ فلزی گرما را انتقال می دهد، بنابراین به درد وقت هایی می خورد که می خواهیم همه جای گوشت به خوبی بپزد؛ ولی اگر می خواهید قسمت داخلی کباب هایتان صورتی باشد بهتر است از سیخ چوبی استفاده کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب می باشد.

کباب شیشلیک زعفرانی

مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک زعفرانی

گوشت راسته گوسفندی مخصوص شیشلیک 1 کیلو و 200 گرم

پیاز درشت 3 عدد

ماست ترش 1 لیوان

فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

نمک به میزان لازم

آب لیموترش تازه 2 عدد

کره نصفه قالب

زعفران 2/1 قاشق چای خوری

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

 

طرز تهیه کباب شیشلیک زعفرانی

گوشت راسته ی خوب و مناسب را که به صورت دو بند دو بند (لیک) می باشد ـ باید 2 استخوان داشته باشد که به صورت آماده و برش زده در قصّابی ها موجود است ـ را تهیه می کنیم. پیاز را خلالی برش می زنیم و همراه کمی نمک ماساژ می دهیم تا آب بیاندازد. نصف قاشق فلفل سیاه و 1 لیوان ماست ترش را مخلوط کرده با پیاز و نمک آغشته می کنیم. . گوشت شیشلیک را در آن خوابانده و به مدّت 10 تا 12 ساعت در یخچال گذاشته تا طعم بگیرد و سریع تر پخته شود گوشت را با بیفتک کوب می کوبیم تا نرم شده و سطح آن صاف و زیاد شود. برای سیخ گرفتن شیشلیک، باید قسمت استخوان راسته را در دست گرفته و انحنای استخوان دنده بیرون باشد. گوشت راسته را به صورتی که سیخ از وسط دو تا استخوان دنده رد شود؛ سیخ می گیریم. در همه سیخ ها، انحنای استخوان به سمت چپ یا راست باشد تا راحت تر روی کباب پز قرار گرفته و حجم کم تری بگیرد. سیخ های شیشلیک را روی حرارت ملایم کباب پز قرار می دهیم تا مغز گوشت کاملاً پخته شود. سس کره، زعفران و آبلیمو را با قاشق یا قلم مو آغشته کرده و با برنج یا نان داغ سرو شود.

کوبیده مرغ زعفرانی

مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ زعفرانی

جعفری ساطوری شده ٣ تا ٤ قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای 2/1

پیاز متوسط 1 عدد

زعفران آب کرده 2 قشق غذا خوری

کره آب شده 100 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

 

طرز تهیه کوبیده مرغ زعفرانی

سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ کنید، سپس زعفران  دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفری ساطوری شده را با هم مخلوط کنید و تا جایی که چربی روی دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید، سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید. حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جای استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست می زنید از آب پیازی که رنده کرده  بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبی به کباب شما می دهد، سیخ ها را به روی آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمی احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوی زعفرانی یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید

 

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

 

نکات تکمیلی در مورد کوبیده مرغ زعفرانی

-به جای جعفری خرد شده از فلفل دلمه ای ساطوری شده نیز میتوانید استفاده کنید که طعم خوبی به کباب شما می دهد.

-در مواد اولیه هر ٢ را یادداشت کردیم شما از حس چشایی خود کمک بگیرید و فقط یکی از آنها را به گوشت خود اضافه کنید.

-آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلی سریع خشک میشه و می سوزه، کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد.

گوجه کباب شده کنار این غذا مکمل خوبیست.-

این مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب می باشد.

 

منبع : سور زعفران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ارتباط در واتس اپ
    سوالی دارید؟
    سلام
    سوالی دارید؟
    در واتس اپ میتونید تماس بگیرید.
    یا مستقیما تماس بگیرید: 09376775077