Blog

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

by آشپزی زعفران, سور زعفران in آگوست 21, 2018

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی 

امروز در سایت سور زعفران طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی را با شما به اشتراک می گذاریم که هم به عنوان میان وعده و هم برای وعده اصلی می توانید آن را تهیه کنید. همه ما با خواص کدو سبز آشنا هستیم و میدانیم که چقدر برای بدنمان مفید است. اما متاسفانه کدو با ذائقه همه جور نیست. ولی برای اینکه بتوانیم از کدو داخل غذاهایمان استفاده کنیم و از فواید فراوان آن  بهره مند شویم  فقط کافی است از مواد غذایی خوشمزه ای که باب طبع همه هستند در طبخ این غذاها استفاده کنیم تا همه ازخوردن آن غذا لذت ببرند. امروز براتون طرز تهیه یه کوکو کدو لذیذ را اماده کرده ایم  که داخل مواد اولیه اش از پنیر پارمزان  و زعفران استفاده می کنیم، پنیر طعم خیلی خوبی به این کوکو میدهد و مطمئن باشید مورد پسند همه قرار می گیرد. استفاده از زعفران در انواع غذا ها باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطر شدن غذاها می شود و خواص بسیار زیادی نیز دارد که برای سلامت بسیار مفید است و استفاده از آن بسیار حائز اهمیت است. خرید زعفران مرغوب و اصیل ایرانی بسیار برای همه مهم است که سایت سور زعفران این امکان را برای شما فراهم آورده که زعفران اصل ایرانی را به طور مستقیم و بدون واسطه تهیه کنید.

همچنین برای مشاهد موارد زیر بر روی موارد زیر کلیک نمایید

تهیه تارت انبه زعفرانی به روشی آسان در منزل

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

تهیه دسر ایتالیایی سمیفردو انبه زعفرانی و پسته در منزل

 

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

کدو سبز متوسط 4 عدد

سسیب طمینی متوسط 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

پنیر پارمزان 3 الی 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

ابتدا کدوها را خوب می شوریم و ضد عفونی می کنیم و بعد با پوست رنده می کنیم و داخل صافی می ریزیم . حالا روی کدو ها کمی نمک می پاشیم و اجازه می دهیم  تا حدود ده الی یک ربع بماند تا کاملا آب بندازد.
وقتی کدو آب انداخت با دست کمی به آن فشار می اوریم تا آب اضافی آن از صافی خارج شود . حالا کدوی آب گرفته را داخل یک ظرف می ریزیم . باید دقت کنیم تا آب کدو رو کاملا بگیریم در غیر این صورت کوکو موقع سرخ شدن شکل خود را خوب حفظ نمی کند و اصطلاحا کوکو وا میره.

دو عدد سیب زمینی متوسط را با پوست در قابلمه قرار می دهیم و کمی نمک به آن می زنیم تا به اصطلاح خام پخت نشود و می پزیم و وقتی سرد شد پوست می کنیم و داخل ظرف کدو رنده می کنیم. بهتراست که برای این کوکو از سیب زمینی پخته استفاده کنیم چون باعث انسجام بهتر کوکو و حفظ شکل نهایی کوکو می شود. اگر احیانا از طعم سیب زمینی پخته شده خوشتان نمی اید، می توانید از سیب زمینی خام استفاده کنید و کمی آرد برنج را به آن اضافه کنید تا کوکو منسجم شود.

 

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

سپس تخم مرغ، پنیر، زعفران، نمک، فلفل و زرد چوبه را به مواد خود  اضافه می کنیم و مواد را به وسیله قاشق خوب با هم مخلوط می کنیم. به این نکته بسیار مهم توجه کنید که باید در اضافه کردن نمک بسیار دقت کنیم چون هم پنیر پارمزان به نسبت شوراست  و هم در ابتدا کمی نمک به کدو ها اضافه کرده بودیم.

حالا داخل یک ماهیتابه کمی روغن می ریزیم  و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود  وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم می کنیم و به اندازه یک ملاقه از مواد برداشته و به آرامی داخل ماهیتابه می ریزیم تا پخش نشود. در ماهیتابه رو می بندیم تا کوکو منسجم شود و داخل آن کاملا بپزد و زیر ان طلایی شود.

بعد از اینکه کوکو منسجم شد و زیر آن طلایی شد آن را بر می گیردانیم تا هر دو طرف طلایی شوند. در این مرحله احتیاجی نیست در ماهیتابه رو ببندیم  تا کوکو ترد تر شود ولی اگر دوست داشتید که کوکوی نرمی داشته باشید درب ماهی تابه را بگذارید.

بعد از این که کوکوها سرخ شدند روی دستمال مخصوص قرار می دهیم تا روغن اضافی آن  کشیده شود کوکو کدو سبز زعفرانی ما آماده سرو است. این کوکو را می توانید با ماست چکیده خانگی سرو کنید که در زیر طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

نوش جان

 

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

طرز تهیه کوکو کدو سبز زعفرانی

 

ماست چکیده

ماست چکیده نوعی ماست با بافت آب کمتر می باشد که می توانید براحتی آن را در منزل تهیه نمایید. ماست یکی از لبنیاتی است که بسیار مورد استفاده می باشد، چه نوع معمولی و چه نوع چکیده ی آن طرفداران بسیاری دارد، حتی چکیده ی آن بیشتر مورد مصرف است و برای صبحانه و عصرانه در تهیه دسر و تزیین کیک نیز می توان از آن استفاده نمود.

ماست چکیده همان ماست معمولی است با این تفاوت که آب موجود در بافت ماست چکیده کمتر می باشد. هنگامی که آب موجود در ماست گرفته می شود، ویتامین های گروه B که محلول در آب می باشند همراه با آب از ماست خارج می گردند. اما میزان کلسیم و پروتئین آن نسبت به ماست تغییری نخواهد کرد.

در طرز تهیه ماست چکیده می توانید از ماست کم چرب یا پرچرب استفاده نمایید که هرچه ماست، پرچرب تر باشد زمان آبگیری آن بیشتر می شود. اگر هم ماست معمولی را در منزل تهیه می نمایید در طرز تهیه ماست  می توانید از شیر کم چرب یا پرچرب استفاده نمایید. برای تهیه ماست چکیده، ابتدا صافی را روی ظرفی گود قرار دهید تا آب خارج شده از ماست، درون آن بریزد. پارچه ی تمیز نخی را روی صافی پهن نمایید به طوری که مقداری از پارچه از لبه های صافی بیرون بزند و کل صافی را بگیرد.

حالا ماست را درون پارچه بریزید، می توانید لبه های پارچه را جمع کنید و سر آن را گره بزنید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا آب آن خارج گردد. همچنین می توانید آن را از جایی آویزان نمایید و بگذارید آبش خارج گردد که در این صورت در محیط بیرون کمی مزه آن ترش خواهد شد، البته به مرور زمان ماست چکیده، ترش می گردد. بنا به ذائقه خودتان می توانید ماست چکیده کمی آبدار یا سفت را تهیه نمایید که بستگی به زمان آبگیری دارد.

ماست چکیده که آماده گردید می توانید آن را طعم دار نمایید و نمک آن را اندازه کنید. برای طعم دار کردن آن می توانید از ریحان، شوید و همچنین موسیر و هر طعم دهنده ی دیگری بسته به ذائقه خودتان در آن استفاده نمایید. آب خارج شده از ماست را دور نریزید، آن را در دوغ (محلول ماست چکیده و آب) به مصرف برسانید یا می توانید با جوشاندن آن، قره قروت تهیه نمایید.

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ارتباط در واتس اپ
    سوالی دارید؟
    سلام
    سوالی دارید؟
    در واتس اپ میتونید تماس بگیرید.
    یا مستقیما تماس بگیرید: 09376775077