Blog

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

by آشپزی زعفران, سور زعفران in آگوست 17, 2018

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

طرز تهیه انواع دسرها و انواع غذاهای زعفرانی را میتوانید در سایت سور زعفران مشاهده نمایید. در سایت سور زعفران میتوانید زعفران را خرید کنید خرید زعفران اصل و مرغوب را از ما بخواهید . سور زعفران با همکاری 800 کشاورز با سابقه خراسان زعفران اصل و درجه یک را برایتان فراهم اورده است

همچنین میتوانید از مطالب زیر استفاده کنید

اسموتی انبه زعفرانی

انواع مربا های زعفرانی در چند بخش

تهیه تارت انبه زعفرانی به روشی آسان در منزل

تهیه دسر ایتالیایی سمیفردو انبه زعفرانی و پسته در منزل

دنت زعفرانی

مواد لازم برای تهیه دنت زعفرانی

زعفران 4/1 قاشق غذا خوری

پودر نشاسته 4 قاشق غدا خوری

شکر 3  قاشق غذا خوری

شیر 4/1 پیمانه

خامه 120 گرم

وانیل 5/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه دنت زعفرانی

ابتدا نشاسته را آسیاب کرده و کلیه مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف شیر و خامه را مخلوط کرده و بعد مواد خشک را اضافه می کنیم و زیر شعله را روشن کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد. هرچه بیشتر روی حرارت قرار دهید  سفت تر می شود. نکته مهم در مورد این دسر این است  که زمانی که مواد را با هم مخلوط کردید احساس کردید که یک دست نیست، حتما از صافی رد کنید و سپس روی حرارت قرار بدید. نوش جان

دسر زعفرانی

مواد لازم برای تهیه دسر زعفرانی

شیر 2/1 پیمانه

آب 4/1 پیمانه

پودر ژلاتین 2/1 قاشق غذا خوری

شکر 2/1 پیمانه

خامه صبحانه یا خامه قنادی 4 قاشق غذا خوری

زعفران سابیده شده و دم داده شده به مقدار لازم

گلاب 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

 

طرز تهیه دسر زعفرانی

شیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . در حدی که دانه های شکر حل شود و لازم به جوشیدن نیست. در آخر گلاب و زعفران را اضافه می کنیم  سپس از روی حرارت برمی داریم.  پودر ژلاتین و آب را که روی بخار کتری بن ماری کردیم به مایه شیر اضافه کرده و در آخر خامه را نیز اضافه می کنیم و تمام مواد را داخل قالب چرب شده می ریزیم و چند ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب ببندد.
بهتر است خامه را در مقادیر کمی مایه شیر حل کنیم بعدا به کل مواد اضافه کنیم.
میزان شکر بستگی به ذائقه و میل شخصی شما دارد و می توانید کم و زیاد کنید. این را نیز مد نظر داشته باشید که خامه قنادی  شیرین است . نوش جان

دسر پاناکوتا زعفرانی و ژله فانتزی

برای تهیه دسر پاناکوتا و ژله فانتزی قالب مورد نظر را تهیه کنید. برای این آموزش قالب باب اسفنجی و پاتریک مناسب است.

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا و ژله فانتزی

خامه صبحانه 200 گرم

شیر سرد 1 پیمانه

پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری

عسل 1 قاشق غذا خوری

رنگ خوراکی قرمز یا زرد یا زعفران

1 بسته ژله آلوئه ورا

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی و ژله فانتزی

بسته ژله آلوئه ورا را آماده می کنیم. اگر نمی خواهید رنگ خوراکی استفاده کنید یا حجم بیشتری ژله می خواهید درست کنید، میتوانید دوبسته ژله ی مختلف به رنگ های زرد و قرمز استفاده کنید. ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم تا شفاف شد بعد دو قسمت می کنیم و به آن رنگ خوراکی زرد و قرمز می زنیم  و اجازه می دهیم تا خنک شود.

خوب حالا برای پاناکوتا، اول یک لیوان شیر سرد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و پودر ژلاتين را روی آن می پاشیم وبدون هم زدن، 5 دقیقه صبر می کنیم تا اسفنجی شود. بعد توی ماکروفر 1 دقیقه قرار می دهیم  تا ژلاتین داخل شیر کاملا حل شود این کار را روی بخار کتری نیز می توانید انجام دهید. سپس خامه را داخل  ظرف ریخته و ظرف را روي در کتری درحال جوش می گذاریم  و با همزن دستی هم می زنیم  تا خامه با داغی بخار آب، روان ويكنواخت شود. بعد عسل را اضافه می کینم. يك قاشق به اندازه كافي شيرين مي كند ولي شما طبق با ذائقه خودتان می توانید ميزان عسل را تنظيم كنيد و به هيچ عنوان عسل را با شكر جايگزين نكنيد چون در  طعم آن تاثير فوق العاده خوبي دارد. مرتب هم می زنیم تا خامه جوش نیاید. بعد شیر و ژلاتين را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. زمانی که تعداد حباب ها دور ظرف زياد شد و خواست که جوش بیاید از روی حرارت بر می داریم. می توانید نوک قاشق وانیل نیز به آن اضافه کنید که به دلخواه است.

حالا مقداری از پاناکوتا را جدا کرده و از صافی رد می کنیم و به آن چند قطره رنگ قرمز اضافه می کنیم. کاملا مخلوط می کنیم تا یک رنگ صورتی یک دست به وجود آید. بعد توی قالب پاتریک می ریزیم که به چرب کردن نیازی ندارد. یک سانت از لبه ی قالب را خالی بگذارید برای اضافه کردن ژله. البته شما می توانید ژله را حذف کنید و قالب را با پاناکوتا پر کنید.

بقیه مواد را هم از صافی رد کنید و در ظرف بریزید و رنگ زرد یا زعفران را به آن اضافه کنید. پاناکوتای زرد را در قالب باب اسفنجی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا حدود یک ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس از ژله خنک شده روی پاناکوتاها بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا حسابی سفت شود. ژله را از دور قالب با فشار نوک انگشت جدا کنید و از قالب در بیاورید و داخل ظرف سرو بگذارید. بعد با قلمو و رنگ های خوراکی جزییات را رنگ کنید. اگر پاناکوتا شما اضافه بود می توانید در قالب هاب تخم مرغی بریزید و سرو کنید

 

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

طرز تهیه انواع دسر های زعفرانی خانگی

 

فرنی آرد برنج زعفرانی

مواد لازم برای تهیه فرنی آرد برنج زعفرانی

شیر سرد 2 لیوان

ارد برنج 2 قاشق سوپ خوری

آب نصف لیوان

شکر 4 قاشق غذا خوری

زعفران سابیده شده 4/1 قاشق سوپ خوری

گلاب 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه فرنی آرد برنج زعفرانی

پخت فرنی با آرد برنج طرفداران زیادی دارد و این فرنی یک دسر ایرانی محسوب می شود. ابتدا شیر سرد را در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و شکر را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته آب را به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید حواستان باشد که هم زدن را متوقف نکنید زیرا این کار باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله  گلوله شود. مرتبا هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب و زعفران را درون آن بریزید و اگر مایل بودید می ‌توانید کمی وانیل نیز به این دستور اضافه کنید.

فرنی را باید سریعا تا داغ است و سفت نشده درون ظرف مورد نظرتان بریزید. دقت داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن کمی سفت می ‌شود پس حواستان باشد وقتی آن را از روی حرارت بر می‌ دارید نه سفت باشد نه آبکی.

منبع : سور زعفران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ارتباط در واتس اپ
    سوالی دارید؟
    سلام
    سوالی دارید؟
    در واتس اپ میتونید تماس بگیرید.
    یا مستقیما تماس بگیرید: 09376775077