Blog

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

by آشپزی زعفران, سور زعفران in آگوست 11, 2018

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

با تهیه مرباهای خوشمزه خانگی میتوانید بچه ها را به خوردن صبحانه تشویق کنید این مربا های خوشمزه را میتوانید به راحتی و در مدت زمانی کوتاه اماده کنید برای مشاهده مرباجات دیگر بر روی طرز تهیه لینک های زیر کلیک کنید ما در دو مطلب به تهیه انواع مرباجات پرداخته ایم با ما همراه باشید با طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش دوم

 

مربا زغال اخته زعفرانی

مواد لازم برای تهیه مربا زغال اخته زعفرانی

زغال اخته 1 کیلو

شکر 800 گرم

زغفران سابیده شده 4/1 قاشق چای خوری

آب لیمو یک قاشق غذاخوری سرصاف

وانیل یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه مربا زغال اخته زعفرانی

این مربا را با هسته درست می کنند. اگر میوه زغال اخته  سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد. بعد از 10ساعت روی حرارت قرارمی دهیم تا اینکه کمی پخته شده اما له نشود. سپس بقیه شکر را یک جا ریخته ومی گذاریم قوام بیاید. اما اگر این میوه رسیده باشد احتیاج به پخت قبل از قوام ندارد. بعد از خاموش کردن حرارت زعفران و ابلیمو و وانیل را ریخته و با قاشق چوبی بهم می زنیم تا خنک شود.

 

نکات تکمیلی تهیه مربا زغال اخته زعفرانی

-اماده سازی این مربا حدود یک ساعت زمان می برد.
-در زمان پخت مربا زغال اخته حتما آن را با قاشق چوبی هم بزنید.
-این مربا در وعده صبحانه یا میان وعده سرو می شود.

 

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

مربا انار زعفرانی

مواد لازم برای تهیه مربا انار زعفرانی

دانه انار یک پیمانه

شکر سه پیمانه شده

زعفران سابیده  شده 4/1 قاشق چای خوری

آبلیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه مربا انار زعفرانی

برای اینکه آب انار تلخ نشود  در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار می دهید، با انگشتان دست دیگر دانه های انار را به سمت داخل تا آن جا که می توانید فشار دهید و آب آن را درآورید. در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید. دانه های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آن ها را بپزید و زعفران سابیده شده را به آن اضافه کنید. برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است. مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید.

 

نکات تکمیلی برای تهیه مربا انار زعفرانی

-برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.
– مربا آماده شده را در ظرف استریل شده بریزید.

 

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

مربا آلوئه ورا زعفرانی

مواد لازم برای تهیه مربا آلوئه ورا زعفرانی

آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خرد شده یک کیلو گرم

شکر یک کیلو گرم

آب 700 گرم

اسانس آلوئه ورا 2 قطره

آب لیموی تازه یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربا آلوئه ورا زعفرانی

آلوئه ورا را پوست بگیرید و ژل های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه ای خرد کنید. آلوئه ورا خرد شده را به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه  آلوئه ورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و 200  گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوئه ورا به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار بگیرد. ترکیب شکر و آلوئه ورا را روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت 35  تا 40 دقیقه  بعد  با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت 35 تا 40  دقیقه دیگر بجوشد.
800  گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و 700 گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد. هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید. حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین طور بجوشد. وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد  آلوئه ورا و شکری را که قبلا پخته اید روی شربت بریزید و زعفران سابیده شده را نیز اضافه کنید. بگذارید حدود 15 دقیقه با حرارت ملایم  بجوشد. آب لیمو را اضافه کنید. مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوئه ورا را به آن اضافه کنید.

 

نکات تکمیلی برای تهیه مربا آلوئه ورا زعفرانی

اگر نتوانستید اسانس آلوئه ورا پیدا کنید می توانید وانیل را جایگزین آن کنید.
این مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر کافی می باشد.
زمان اماده سازی و تهیه این مربا حدود یک ساعت می باشد.

 

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

 

مربا کیوی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه مربا کیوی زعفرانی

کیوی تقریبا رسیده و سفت 3 کیلو

شکر 3 کیلو

زعفران سابیده شده 4/1 قاشق چای خوری

آب 3 لیوان

وانیل 3/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه مربا کیوی زعفرانی

کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و زعفران سابیده شده را اضافه می کنیم ، می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن20- 25 دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده آب لیمو را اضافه می کنیم. بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تکمیلی تهیه مربا کیوی زعفرانی

در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.

 

 

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

طرز تهیه انواع مرباهای زعفرانی در منزل بخش سوم

مربا هویج زعفرانی

مواد لازم برای تهیه مربا هویج زعفرانی

هویج 1 کیلو

زعفران سابیده شده 4/1 قاشق چای خوری

شکر 2 کیلو

آب لیمو یک قاشق سوپ خوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری

گلاب نصف پیمانه

خلال پسته  یا بادام 1 قاشق غذا خوری سر پر

هل سابیده شده 1 قاشق غذاخوری

آب 2 پیمانه

طرز تهیه مربا هویج زعفرانی

هویج ها را رنده کنید یا اگر دوست دارید درشت تر خرد کنید. و در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید تا خوب پخته شود سپس شکر را یک باره در آن ریخته و زعفران را هم می افزاییم. تا کاملا قوام بیاید. بعد گلاب، هل و آب لیمو را نیز افزوده و هم می زنیم تا عطر هل و گلاب نیز کاملا به خرد هویج برود سپس شعله را خاموش کرده و پس از سرد شدن داخل شیشه می ریزیم

نکات تکمیلی برای تهیه مربا هویج زعفرانی

برای نرم تر شدن مربا هویج بهتر است که هویج را رنده ریز کنید.
زعفران را از قبل در دوقاشق آب جوش حل کنید بعد به مواد اضافه کنید.

 

منبع : سور زعفران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ارتباط در واتس اپ
    سوالی دارید؟
    سلام
    سوالی دارید؟
    در واتس اپ میتونید تماس بگیرید.
    یا مستقیما تماس بگیرید: 09376775077