Blog

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی در منزل بخش دوم

by آشپزی زعفران, سور زعفران in آگوست 28, 2018

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی در منزل بخش دوم

در سایت سور زعفران علاوه بر خرید زعفران میتوانید طرز تهیه انواع غذا های مجلسی و ساده و غذاهای دریایی و خارجی استفاده نمایید . امروز ادامه مبحث قبل که دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بود را قرار داده ایم برخی از کاربران سوالات زیادی در زمینه روش صحیح سیخ زدن کباب کوبیده و سایر کباب های دیگر مطرح کرده بودند که در این بخش به این مسئله نیز پرداخته ایم . همچنین برای اموزش انواع مختلف کباب ها بر روی لینک های زیر کلیک نمایید

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی

کوبیده مرغ زعفرانی

کباب کوبیده زعفرانی

کباب کوبیده کبابی است که برخلاف نظر برخی ها که می گویند درست کردن این کباب بسیار دشوار است و کباب ما آن طور که می خواهیم مانند کباب های بیرون عمل نمی آید.  بسیار ساده و آسان تهیه می شود .

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده زعفرانی

گوشت چرخ کرده  1 کیلوگرم

پیاز 250 گرم

پودر پابریکا به میزان لازم

زعفران دم کشیده شده به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

زمان لازم برای پخت  30 دقیقه

مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

برای درست کردن کباب کوبیده باید به یک سری از نکات طلایی اما ساده توجه کنید تا بتوانید کباب کوبیده دلخواه و دلچسب خود را مهیا کنید ضمنا اگر می خواهید که کباب شما به بهترین نحو و مانند کباب های رستوران ها شود بهتر است از این نکات ساده غفلت نکنید. برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده کنید و برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربی دار استفاده کنیم. گوشتی که چربی اش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول می کند.

ابتدا پیازها را پوست می کنیم و با گوشت کوب برقی له می کنیم و به صورت پوره در می آوریم. دقت کنید پیازها را نباید رنده کنید. در این دستور نسبت پیاز به گوشت 1 به 4 است یعنی اگر یک کیلو گوشت داریم باید 250  گرم پیاز استفاده کنیم. پیازهای له شده را به همراه گوشت و زعفران کاملا ماساژ می دهیم. و در حین ورز دادن پودر پاپریکا , نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و گوشت حالت چسبندگی پیدا کند. هر چقدر گوشت بیشتر ورز داه شود نرم تر و چسبنده تر می شود. ورز دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه می دهیم. بعد از اینکه گوشت حسابی ورز داده شد و به چسبندگی دلخواه رسید در ظرفی سرپوشیده آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم .بعد از یک ساعت استراحت گوشت به مدت یک دقیقه دوباره ورز می دهیم. برای این که گوشت به دستتان نچسبد می توانید دستتان را با مقداری آب خیس کنید.

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی در منزل بخش دوم

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی در منزل بخش دوم

 

روش سیخ زدن کباب کوبیده و جلوگیری از ریختن مواد کباب کوبیده روی سیخ

به اندازه یک مشت از مایه کباب برمی داریم و بر روی سیخ های پهن قرار می دهیم و با فشار و حالت دست مایه گوشت را به اندازه ای که نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک شود سطح سیخ را می پوشانیم. با انگشتتان روی سیخ را فشار دهید تا اثر انگشتان بر روی گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.

آتش را بر پا کنید سیخ های کباب را روی آن قرار دهید. فقط دقت کنید که آتش را که توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دود هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط باید دقت داشته باشید که در ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید و باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و کباب از سیخ جدا نشود و وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست و اجازه دهید به آرامی بپزد.

کباب بلغاری زعفرانی

مواد لازم برای تهیه کباب بلغاری زعفرانی

مواد مناسب برای 8 سیخ می باشد

راسته گوساله 800 گرم

پیاز بزرگ 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

زعفران سابیده شده به میزان لازم

روغن مایع 4/1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کباب بلغاری زعفرانی

راسته ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و زعفران را اضافه کنید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی ، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید. تکه های گوشت را با استیک کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید. گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کباب بلغاری زعفرانی

– راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه های مساوی خرد کنید.

– گوشت را قبلا حتما بیات کنید.

– یک نکته مهم در انواع کباب چنجه ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می آید.

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی در منزل بخش دوم

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی در منزل بخش دوم

 

کباب فسنجانی زعفرانی

کباب فسنجانی غذای استان مازندران است. کباب فسنجانی یکی از کباب های خوش طعم و طرز تهیه آن بسیار آسان است. این غذا را هم با برنج و یا هم با نان می توان سرو نمود.

مواد لازم برای تهیه کباب فسنجانی  زعفرانی

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ 600 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

گردو آسیاب شده 300 گرم

رب انار 1 فنجان سر پر

زعفران سابیده شده و دم کرده به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب فسنجانی زعفرانی

ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد می کنیم. سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن می افزاییم. گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک و فلفل و زعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه می کنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت می دهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند.  پیاز ها نباید ریز خرد و یا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند و طعم جالبی نخواهد داشت. یک نکته جالب برای تهیه این غذا وجود دارد که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کباب با سیخ جوجه  کباب کنید می توانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آن وقت آب کباب ها به روغن می افتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود می گیرد .

 

منبع : سور زعفران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ارتباط در واتس اپ
    سوالی دارید؟
    سلام
    سوالی دارید؟
    در واتس اپ میتونید تماس بگیرید.
    یا مستقیما تماس بگیرید: 09376775077