Blog

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

by آشپزی زعفران, سور زعفران in سپتامبر 2, 2018

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

در تمام این دستور های غذایی از یک ادویه مشترک استفاده می شود که شاه ادویه جات است. زعفران تنها ادویه ای است که می توانید آن را به راحتی در اکثر دستورهای غذایی استفاده کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن بهره مند شوید. زعفران در انواع کباب ها و خورشت ها و برنج و حتی دسر ها و شیرینی ها و پیش غذا نیز استفاده می شود. تهیه زعفران اصیل و مرغوب یک امتیاز خوب برای آشپزی به حساب می اید. سایت سور زعفران این موقعیت را برای شما به وجود می اورد که از خرید خود مطمین باشید. سایت سور زعفران با همکاری مستقیم و بدون واسطه با بیش از 800 کشاورز خراسانی این امکان را دارد تا زعفران اصیل ایرانی را در اختیار شما قرار دهد.

کباب چنجه زعفرانی

کباب چنجه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که نوع مطلوب آن با  گوشفت گوسفندی تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه زعفرانی

گوشت ران یا فیله گوسفندی یک کیلو گرم و مقداری دنبه گوسفند

پیاز 2 عدد

لیمو ترش متوسط 3 عدد

روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

زعفران سابیده شده به میزان لازم

فلفل دلمه ای به میزان لازم

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

طرز تهیه کباب چنجه زعفرانی

گوشت را در اندازه هایی به قطر 2 سانتی متر تکه تکه کرده و سعی کنید قطعات به یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند.

پیاز را با رنده ریز رنده کنید و داخل ماست بریزید. آب لیموها را بگیرید و با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. گوشت را در این مخلوط پیاز و ماست و روغن زیتون و بقیه موادی که درست کرده اید بریزید و خوب بهم بزنید. سر ظرف را ببندید و آن را در یخچال برای چند ساعتی نگهداری کنید تا گوشت بخوبی ترد و نرم شود.

بعد از آن، گوشت ها آماده برای به سیخ کشیدن هستند. ابتدا با پشت کارد کمی روی آن بکوبید و بعد آن ها را سیخ بزنید. بعد از گذاشتن هر چند تکه گوشت در سیخ، می توانید مقداری دنبه هم در سیخ بگذارید، زیرا دنبه از سوختن کباب جلوگیری می کند. همچنین به همراه دنبه می توانید فلفل دلمه ای قطعه قطعه شده برای طعم دادن لابه لای گوشت ها قرار دهید.

حرارت زغال ها باید ملایم باشد تا کباب ما خشک نشود. سیخ های کباب را بر روی آتش زغال کباب بگیرید و سعی کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشک نشوند. حتما قبل از اینکه گوشت خشک شود آنرا از روی آتش بردارید کباب نباید خشک باشد. فراموش نکنید که گوشتی را که در آب لیمو پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به کباب کردن با مدت زمان طولانی ندارد.

نکات تکمیلی برای تهیه کباب چنجه زعفرانی

قابل توجه کسانی که رژیم دارند. این دستور 10 گرم کربوهیدرات، 140 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 1590 کیلوکالری انرژی دارد.

در صورت تمایل می توانید پیاز خلال شده را حذف کرده و آب پیاز را تا یک دوم پیمانه جایگزین آن کنید. ولی دقت داشته باشید که وقتی جوجه را با آب پیاز مزه دار می کنید، فقط می توانید برای مدت کوتاهی در یخچال نگه دارید ولی با پیاز خلال شده می توان جوجه را تا 48 ساعت در یخچال نگه داشت.

می توانید محلول زعفران را حذف کرده و فقط از ادویه های مورد نظر استفاده نمایید. همین طور می توانید سبزیجات معطر تازه خرد شده را نیز به مایه ی مرینت اضافه کنید.
می توانید اواسط کباب کردن، مخلوط کره آب شده و محلول زغفران را به وسیله ی برس و قلم مو روی کباب ها بکشید.

کباب گوشت اسپانیایی زعفرانی

کباب گوشت اسپانیایی که یک نوع کباب پر طرفداربین المللی  است که برای مهمانی های شما بسیار دلپذیر خواهد بود.

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

 

مواد لازم برای تهیه کباب گوشت اسپانیایی زعفرانی

مدت زمان تهیه 30 دقیقه

گوشت گوساله 1 کیلو گرم

سیر خرد شده 3 حبه

برگ جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش تازه 3/1 فنجان

فلفل سیاه تازه 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز به میزان لازم

 مواد لازم برای تهیه سس کباب گوشت اسپانیایی زعفرانی

فلفل قرمز دودی 2 قاشق چای خوری

روغن زیتون 3/1 فنجان

نمک 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی زعفرانی

چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و  ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز و فلفل هندی و سرکه و روغن و نمک تهیه کنید. و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.

کباب سیسیلی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه کباب سیسیلی زعفرانی

سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم

راسته گوساله 300 گرم

زیتون سیاه بدون هسته 100 گرم

پیازچه 4 عدد

پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری

زعفران اسیاب شده به میزان لازم

اویشن یک قاشق چای خوری

روغن زیتون ارگانیک یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

دستور تهیه انواع کباب های زعفرانی بخش سوم

طرز تهیه کباب سیسیلی زعفرانی

گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش های 3 در 3 سانتی متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک، زعفران و فلفل بخوابانید. زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکه های گوشت و مرغ را با استیک کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی منقل کباب کنید. چون تکه های گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر می پزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغز پخت شود.

نکات تکمیلی برای تهیه کباب سیسیلی زعفرانی

مغز گوشت و مرغ را  می توانید با مواد دلخواه پر کنید.

گوشت را از قبل بیات کنید. گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.

اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت آن آسان تر و یکدست تر است.

زمان آماده سازی مواد اولیه و پخت آن حدودا نیم ساعت طول می کشد.

این مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.

منبع : سور زعفران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ارتباط در واتس اپ
    سوالی دارید؟
    سلام
    سوالی دارید؟
    در واتس اپ میتونید تماس بگیرید.
    یا مستقیما تماس بگیرید: 09376775077