Blog

استاندارد ها ی زعفران شامل چه مواردی است ؟

by اخبار زعفران, سور زعفران in اکتبر 20, 2018

استاندارد ها ی زعفران شامل چه مواردی است ؟

امروز در سایت سور زعفران به استاندارد ها ی زعفران پرداخته ایم .همچنین برای مطالعه بیشتر درباره زعفران میتوانید به پست های قبلی سایت سور زعفران مراجعه نمایید

ویژگی های زعفران :

تضمین کننده  کیفیت محصول زعفران و استانداردهای مربوطه می باشد. در مورد زعفران که در ازای وزن کم بها و پول زیادی را باید پرداخت کنیم رعایت این استانداردها ضروری میباشد. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی  در سطح جهانی نیزاستانداردهایی  را تدوین کرده اند

هدف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی  تعیین ویژگی ها بسته بندی و نمونه برداری و آزمون زعفران میباشد. ما در سایت سور زعفران این استاندارد ها را به طور کامل شرح داده ایم با مشاهده مطالب سایت از این استاندارد ها مطلع شوید

روش های آزمون زعفران :

هدف از آزمون های زعفران تعیین روش های مناسب برای زعفران است که از گل های گیاه زعفران بدست می اید  در مورد زعفران های گرد و بریده و رشته ای کاربرد دارد و از روش آزمون برای شناسایی تقلب در زعفران استفاده میکنند

در این استاندارد علاوه بر ارائه تشریح آزمون های عمومی زعفران نظیر اندازه گیری میزان رطوبت ، شناسایی زعفران ، خاکستر نامحلول ، آزمون میکروسکوپی ، را میتوان تشخیص داد

ویژگی های میکروبی و روش های آزمون زعفران :

این استاندارد در مورد ویژگی های میکروبی زعفران جهت مصارف داخلی و صادرات به صورت های رشته ای کامل ، رشته ای بریده و پودر زعفران کاربرد دارد. با توجه به مراحل مختلف تولید زعفران از جمله برداشت و جمع اوری در مزارع ، حمل و نقل گل ، جداسازی برگ ، خشک کردن ، آماده سازی و بسته بندی نهایی که اکثرا با دست صورت میگیرد بیشتر از آزمون های میکروبی اولیه استفاده میشود

آیین کار برداشت و فرآوری زعفران :

هدف از آیین کار برداشت زعفران انتخاب روش مناسب و آماده سازی زعفران می باشد این روش پس ارائه اصطلاحات و تعاریف لازم مراحل برداشت و فراوری زعفران شامل زمان برداشت زعفران و جابه جایی گل زعفران و خشک کردن و نگهداری زعفران را به بهترین راه ارائه نمایند این آیین و روش ها توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی با شماره خاص منتشر گردیده است

 

what-are-the-standards-of-saffron

what-are-the-standards-of-saffron

آیین برداشت تا بسته بندی زعفران :

هدف از ارائه آیین برداشت تا بسته بندی زعفران ارائه راهنمایی هایی است که برای کنترل نقاط بحرانی از مرحله اولیه برداشت تا مرحله اخر که بسته بندی را شامل میشود

آییین کار تجهیزات و کارگاه های بسته بندی زعفران :

هدف از آییین کار تجهیزات و کارگاه های بسته بندی زعفران ارائه اصول و نکات مهمی است که باید طی فرایند اماده سازی و بسته بندی زعفران باعث عرضه محصولی سالم برای مصرف کنندگان شود که در این خصوص راهنمایی هایی برای واحد های تولید کننده زعفران و پرسنل کنترل بهداشت و نظارت مواد غذایی ارائه شده است  که این زعفران پس از طی فرایند آماده سازی و بسته بندی جهت مصارف مختلف به ویژه صنایع مواد غذایی کاربرد دارد

روش های استاندارد آزمون زعفران در اسپانیا :

در این استاندارد روش های آزمون زعفران جهت تعیین کیفیت و تشخیص تقلب هایی که صورت می گیرد ، شرح داده میشود بر اساس این استاندارد زعفران با 6 درجه مختلف قابل تجارت و عرضه میباشد

1) زعفران مانچا که در طول کلاله آن باید بیشتر از طول خامه متصل به ان بوده و قدرت رنگی آن حداقل 180 واحد باشد. وجود حداکثر 4 % بقایای گل در این محصول مجاز است

2) زعفران ریو که کلاله و خامه دارای طولی مساوی بوده ، مقدار بقایای  گل حداکثر 7 % و قدرت رنگی آن حداقل 150 واحد باشد

3) زعفران سریا که طول کلاله کمتر از خامه بوده و حداکثر بقایای  گل 10% و قدرت رنگی آن 110 واحد باشد

4) زعفران کمون (استاندارد) ، نام این زعفران حاصل از مخلوط نمودن انواع قبلی اطلاق می شود. وجود حداکثر 7% بقایای  گل در این نوع زعفران مجاز بوده و قذرت رنگی ان نباید از 130 واحد کمتر باشد

5) زعفران کپ که فاقد خامه و دارای رنگ قرمز شاخص باشد را زعفران کپ می نامند که حداقل قدرت رنگی آن 190 می باشد

6) زعفران مولیدو ،که حاصل از ساییدن انواع  دیگر زعفران بوده و باید نام نوع زعفران ساییده شده ذکر گردیده و با ویژگی های آن مطابق باشد این زعفران باید رطوبتی کمتر از 8% داشته باشد

برای اطلاعات بیشتر در زمینه زعفران به پست های قبل مراجعه نمایید

علاوه بر مشاهده قیمت بروز انواع مختلف زعفران میتوانید از صفحه قیمت زعفران قیمت بروز زعفران را مشاهده نمایید

همچنین میتوانید زعفران را به هر نقطه که تمایل دارید ارسال نمایید ما بهترین و مرغوب ترین زعفران ها را در سایت سور زعفران برایتان عرضه مینماییم

منبع : سور زعفران

Leave a Reply

    Cart